Myyjä

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Haemme asiakkaallemme myynti- ja kassakokemuksen omaavaa kokoaikaista MYYJÄÄ Vantaan Porttipuistoon. Työtehtäviin kuuluvat monipuolisen asiakaskunnan palveleminen sekä myymälän muut työtehtävät päivittäin. Työsuhde on kokoaikainen ja kestää vähintään KUUSI kuukautta. Työsuhde saattaa jatkua pidempäänkin.

Olet oikea henkilö tehtävään, jos olet oma-aloitteinen, ulospäin suuntautunut, joustava sekä huolellinen. Loistat asiakaspalvelutilanteissa, mutta varastossa työskentelykään ei tuota ongelmia. Työ alkaa mahdollisimman pian ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Koska kyseessä on kaupan alan tehtävä, olethan valmis työskentelemään myös viikonloppuisin. Työvuorot sijoittuvat klo 08-21 välille.

Työtehtäviisi kuuluvat mm:

- varastotyö, hyllytys ja tuotteiden esillepano

- tuotteiden hinnoittelu

- myymälästä ja tuotteista huolehtiminen

- myyntityö vähintään suomen kielellä sekä erinomainen asiakaspalvelu

- kassatyöskentely

Lisätiedustelut tehtävää koskien: arkisin 10.00-16.00 puh. 040 867 0450 tai maija.laivo@vps.fi. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan paikkaa pikaisesti! Valitettavasti emme huomioi enää sähköpostitse tulleita hakemuksia, joten täytä hakemuksemme kotisivuillamme www.vps.fi.

Hakuaika päättyy: 29.01.2020

Maija Laivo, maija.laivo@vps.fi,Puh. 0408670450

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin