Myyjä elintarvikeosastolle

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme www.vps.fi.

Oletko Sinä meidän seuraava asiakaspalveluhenkinen myyjä, jolla pysyy hymy kasvoilla niin asiakaskohtaamisissa kuin organisointitaitoja vaativien tehtävien parissa?

Haemme nyt asiakkaallemme myynti- ja kassakokemuksen omaavaa kokoaikaista MYYJÄÄ elintarvikeosastolle Vantaan Porttipuistoon!

Työtehtäviisi kuuluvat monipuolisen asiakaskunnan palveleminen sekä myymälän muut työtehtävät päivittäin, kuten tuotteiden esillepano ja osastosta huolehtiminen. Työsuhde on kokoaikainen ja kestää vähintään kuusi kuukautta. Tämän jälkeen sinulla on mahdollisuus vakinaistua suoraan asiakasyritykseen.

Olet oikea henkilö tehtävään, jos olet oma-aloitteinen, ulospäin suuntautunut, joustava sekä huolellinen. Loistat asiakaspalvelutilanteissa ja sinulla on jo jonkin verran kokemusta elintarvikkeiden kanssa työskentelystä. Sinulta löytyy myös hygieniapassi. Koska kyseessä on kaupan alan tehtävä, olethan valmis työskentelemään myös viikonloppuisin. Työvuorot sijoittuvat klo 08-21 välille.

Lisätiedustelut tehtävää koskien: arkisin puh. 040 867 0450 tai maija.laivo@vps.fi. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan paikkaa pikaisesti! Työt alkavat marraskuun alussa/ sopimuksen mukaan. Täytä hakemus kotisivujemme kautta www.vps.fi tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostitse maija.laivo@vps.fi.

Hakuaika päättyy: 31.10.2021

Maija Laivo, maija.laivo@vps.fi,Puh. 0408670450

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin