Muuttotyöntekijöitä kesäksi (väh. 30h/vk)

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenyritys. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme www.vps.fi.

Haemme nyt asiakkaillemme MUUTTOTYÖNTEKIJÖITÄ pääkaupunkiseudulle kesäksi eri pituisiin työsuhteisiin joustavasti työntekijän käytettävyyden ja tarpeen mukaan!

Työtä on tarjolla vähintään 30 h/vk elo-syyskuuhun asti. Jos et halua sitoutua kuin yhteen keikkaan kerrallaan, on sinulla mahdollisuus tulla myös keikkatyöntekijäksi. Tällöin saat valita käytettävyytesi itse.

Työt alkavat joustavasti kesäkuun aikana. Valituilla työntekijöillä on mahdollisuus jatkaa töitä pidempäänkin, mikäli heidän oma aikataulunsa sen sallii, eli tästä siis töitä pidemmäksikin aikaa! Palkkaus ja muut työsopimuksen ehdot määräytyvät muuttopalvelualan työehtosopimuksen mukaan.

Työvuorot sijoittuvat ma-la väliselle ajalle ja ovat pääosin yritysmuuttoja. Aikaisempaa kokemusta muuttoalalta ei vaadita, mutta edellytämme hakijalta luotettavuutta, täsmällisyyttä sekä asiakaspalvelutasoista suomen kieltä.

Jos löysit itsesi kuvauksesta, hae paikkaa täyttämällä hakemuksemme! Vaihtoehtoisesti voit jättää vapaamuotoisen hakemuksen myös sähköpostitse maija.laivo@vps.fi. Haastattelemme ja teemme valintoja jo hakuajan kuluessa, joten toimithan ripeästi!

Lisätiedustelut tehtävää koskien arkisin puh. 0408670450/ maija.laivo@vps.fi.

Hakuaika päättyy: 03.07.2022

Maija Laivo, maija.laivo@vps.fi,Puh. 0408670450

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin