Asustemyyjiä (PK-seutu)

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Yhtiöillä on korkein AAA-luottoluokitus. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Haemme asiakkaallemme myynti- ja kassakokemusta omaavia osa-aikaisia asustemyyjiä pääkaupunkiseudun kauppakeskuksiin. Työskentelet pääsääntöisesti yhdessä kauppakeskuksessa, mutta lisävuoroja on mahdollisuus tehdä muissakin kauppakeskuksissa. Myytävät tuotteet ovat tunnetun suomalaisen brändin asusteita.

Olet oikea henkilö tehtävään, jos olet ulospäin suuntautunut, joustava sekä huolellinen. Loistat asiakaspalvelutaidoissa ja hymysi ei hyydy kiireen keskelläkään.

Työvuoroja on mahdollista ottaa välillä 12.11.–22.12.2019. Työtunteja kertyy 15–37,5h/viikko riippuen käytettävyydestäsi. Työvuorot määräytyvät kauppakeskusten aukioloaikojen mukaan, joten pystythän työskentelemään myös viikonloppuisin.

Työtehtäviisi kuuluvat mm.:

- myymälästä ja tuotteista huolehtiminen

- myyntityö vähintään suomen ja englannin kielellä sekä erinomainen asiakaspalvelu

- kassa- ja myyntilaskennat päivän päätyttyä

Lisätiedustelut tehtävää koskien: arkisin 10.00-16.00 puh. 09 6844 3124 tai maija.laivo@vps.fi

Soita ja tiedustele lisää paikasta! Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Valitettavasti emme huomioi enää sähköpostitse tulleita hakemuksia, joten täytä hakemuksemme kotisivuillamme www.vps.fi.

Hakuaika päättyy: 31.10.2019

Maija Laivo, maija.laivo@vps.fi,Puh. 0408670450

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin