Rakennus-/loppusiivooja

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme Henkilöstöala HELA ry:n jäsenyritys. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

RAKENNUS-/LOPPUSIIVOOJA

Etsimme asiakasyrityksellemme Ouluun RAKENNUS-/LOPPUSIIVOOJIA. Töitä tarjolla vaihtelevasti asiakasyrityksen työtilanteen mukaan. Työnkuvaan voi kuulua mm. rakennusten aikaisten pölyjen siivoamista, ikkunoiden pesua sekä muut perussiivoukset valmistuvassa kohteessa.

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta rakennusten loppusiivouksesta ja etenkin yläpölyjen pyyhinnästä ja nosturin käytöstä. Työssä tarvitset myös voimassa olevan työturvallisuuskortin. Työn ohjaus tapahtuu suomen kielellä, joten tarvitset riittävän suomen kielen taidon.

Täytä hakemus oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. Hakuun liittyvät kysymykset ja lisätiedustelut: 0400 814 628 (arkisin klo 9-14:30) tai sähköpostitse martti.heikkila@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 10.12.2023

Martti Heikkilä, martti.heikkila@vps.fi,Puh. 0400814628

Submit application | Privacy Policy

Back