Pakkaaja (metalliteollisuus)

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme Henkilöstöala HELA ry:n jäsenyritys. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme www.vps.fi -sivuilla.

Haemme asiakasyrityksellemme Halikkoon päivätyöhön oma-aloitteista ja hyvän fyysisen kunnon omaavaa pakkaajaa. Työtehtäviin kuuluu puupakkausten teko, valmiiden tuotteiden pakkaaminen ja tarvittaessa myös kokoonpanotehtävät. Hakijalle on eduksi työkokemus metalli- tai varastoalalta sekä yleisimpien käsityökalujen ja puuntyöstökoneiden tuntemus. Työssä tarvitaan hyvää tilankäytön hahmotuskykyä.

Täytä hakemus oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi, voit halutessasi liittää lomakkeeseen vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon. Hakuun liittyvät kysymykset p. 02 527 8900 tai sähköpostitse salo@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 08.10.2023

Terhi Vainio, salo@vps.fi

Submit application | Privacy Policy

Back