Kokooja (elektroniikka)

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme Henkilöstöala HELA ry:n jäsenyritys. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme www.vps.fi -sivuilla.

Haemme asiakasyrityksellemme Saloon työntekijää elektroniikkateollisuuden koonta- ja testaustehtäviin. Työkierron ansiosta pääset tekemään monipuolisesti eri työvaiheita.

Työssä tärkeitä ovat hyvä sorminäppäryys ja näkö, sekä oma-aloitteisuus, sillä työ on itsenäistä. Työ on vaihtelevaa, tehtävät sarjat ovat pituudeltaan muutamasta kymmenestä muutamiin satoihin. Työohjeet ovat suomeksi, joten hyvä suomenkielentaito on tarpeen, myös ATK-perustaidot tulee hallita. Arvostamme innostusta uuden oppimiseen ja halua sitoutua pitkäaikaisesti yritykseen. Juotostaito on eduksi mutta ei välttämätön.

Tarjoamme työpaikan kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä Salon keskustan tuntumassa. Tällä hetkellä työskentelemme liukuvalla työajalla päivävuorossa, mutta odotamme työntekijöiltä valmiutta 2-vuorotyöhön.

Kiinnostuitko? Täytä hakemus oheisesta linkistä. Voit halutessasi liittää hakulomakkeeseen vapaamuotoisen hakukirjeen ja ansioluettelon. Tiedustelut puh. 02 527 8900, salo@vps.fi.

Mikäli olet jo täyttänyt sähköisen hakulomakkeemme, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan!

Huom! Hakuaikaa on jatkettu. Huomioimme aiemmin vastaavaan hakuun jätetyt hakemukset automaattisesti.

Hakuaika päättyy: 08.10.2023

Liisa Tuominen, liisa.tuominen@vps.fi

Submit application | Privacy Policy

Back