Ruokakaupan moniosaaja, K-Supermarket Liminganportti

Etsimme K-Supermarket Liminganporttiin ruokakaupan moniosaajia.

Työtehtävät muodostuvat ruokakaupan monipuolisista tehtävistä kuten: kuorman purku, hyllyttäminen kaupan eri osastoilla, kassatyöskentely sekä työt herkkutorilla.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta kaupanalalta ja eduksesi on K-ryhmän järjestelmien tunteminen. Pystythän työskentelemään myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Teemme töitä reippaassa tahdissa mutta hymyssä suin. Toivomme sinulta löytyvän avoimuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä sekä kykyä työskennellä osana tiimiä. Arvostamme reipasta otetta työhön sekä oma-aloitteisuutta ja joustavuutta. Kaupan arki on ajoittain hektistä, joten kykenethän työskentelemään myös paineen alaisena.

Työsuhde on alkuun määräaikainen vuokratyösuhde VPS:n kautta, myöhemmin sinulla on mahdollisuus vakinaistua asiakasyritykseen. Viikoittainen työaika on vähintään 30h/vko, voimme myös neuvotella tuntimäärästä tilanteesi mukaan.

Palkkaus perustuu kaupanalan työehtosopimukseen, olemme kuitenkin valmiita neuvottelemaan palkasta, joten kerrothan palkkatoiveesi hakemuksessasi.

Työt voit aloittaa vaikka heti, joten lähetäthän hakemuksesi pikaisesti.

Rekrytoinnissa yhteistyökumppanimme on VPS Henkilöstöpalvelu. Hakuun liittyvät kysymykset arkisin klo 9–16 p. 0400 814 628 tai martti.heikkila@vps.fi. Täytä hakemus oheisesta linkistä. Voit halutessasi liittää lomakkeeseen vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon. HUOM: mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme Henkilöstöala HELA ry:n jäsenyritys. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Hakuaika päättyy: 01.10.2023

Martti Heikkilä, martti.heikkila@vps.fi,Puh. 0400814628

Submit application | Privacy Policy

Back