Rengasasentaja

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme Henkilöstöala HELA ry:n jäsenyritys. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

RENGASASENTAJA

Etsimme asiakasyrityksellemme Ouluun RENGASASENTAJIA syksyn sesonkiin. Haussa reippaita, motivoituneita ja omatoimisia henkilöitä, joilla on aiempaa työkokemusta alalta. Eduksi katsomme autoalan koulutuksen. Työn kesto kunnes talvirenkaiden vaihdot on pääosin suoritettu.

Täytä hakemus oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi, voit myös lähettää vapaamuotoisen hakemuksen ja cv:n sähköpostitse. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. Hakuun liittyvät kysymykset ja lisätiedustelut: 0400 814 628 (arkisin klo 9-16:30) tai sähköpostitse martti.heikkila@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 01.10.2023

Martti Heikkilä, martti.heikkila@vps.fi,Puh. 0400814628

Submit application | Privacy Policy

Back