Mekaaninen kunnossapitoasentaja CNC-koneille

Jame-Shaft on paikallisten yksityishenkilöiden omistama kasvuhakuinen yritys. Asiakkaamme ovat kansainvälisiä, alansa johtavia kone- ja laiterakennusteollisuuden toimijoita, jotka valmistavat muun muassa kaivos- tai louhintakoneita, metsäkoneita tai maanrakennuskoneita. Suoran viennin osuus liikevaihdostamme on yli 40 %. Olemme koneistuksen ja hionnan lisäksi myös lämpökäsittelyn ammattilaisia. Toimintaperiaatettamme kuvaa parhaiten lause: ’Kaikki saman katon alta’. Valmistamme asiakkaidemme tilaamat tuotteet alusta loppuun asti omassa tehtaassamme. Oma raaka-ainevarastomme varmistaa tuotantomme nopean ja oikea-aikaisen aloituksen. Moderni ja monipuolinen konekantamme takaa laadukkaan lopputuloksen. Tavoitteemme on olla asiakkaamme toimitusketjun ’Vahvin lenkki’.

Nyt haemme asentajaa mekaaniseen kunnossapitoon CNC-koneille

Olet meillä arvostettu osaaja. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia haasteita ja vastuuta, ja teet työtä, jolla on merkitystä. Pidät osaltasi yrityksemme pyörät pyörimässä. Odotamme, ettet arastele tarttua tehtäviin, joihin kuuluu esimerkiksi ennakkohuoltoa, vikakorjauksia ja uusien koneiden asennusta.

Voit olla jo kokenut konkari tai vasta valmistunut tulevaisuuden osaaja. Eduksi ovat soveltuva ammatillinen koulutus (kuten ammattiopisto tai AMK), kokemusta esimerkiksi CNC-koneista, asennuksista, huolloista tai korjaustöistä. Ennen kaikkea arvostamme hyvää asennetta ja halua oppia uutta. Tarvitset myös hyvää suomen kielen taitoa ja valmiutta kommunikoida englanniksi.

Saat työpaikalla koulutuksen työtehtäviin ja toimenkuvaa on myös mahdollista tarkentaa valittavan henkilön osaamisen mukaan. Tarjoamme kokoaikaisen työsuhteen nykyaikaisessa työympäristössä. Työpaikka sijaitsee Salossa Anjalan teollisuusalueella. Olemme pitkäjänteisesti kehittäneet työympäristöä turvallisuus edellä. Automaation lisääntymisen kautta tuotantomme työtehtävät ovat muuttuneet fyysisestä suorittamisesta entistä enemmän prosessin ohjelmoinnin ja valvonnan suuntaan. Olemme investoineet tehtaan ilmanvaihtoon ja valaistukseen, joten työympäristö on valoisa, tasalämpöinen ja vedoton.

Pidämme osaavaa, motivoitunutta ja kehityshaluista henkilöstöä yrityksen suurimpana voimavarana. Kiinnitämme huomiota henkilöstön hyvinvointiin ja viihtyvyyteen sekä hyvään yhteishenkeen, ’Jamelaisuuteen’. Tarjoamme mahdollisuuksia taitojen kehittämiseen. Joustavuutta työaikoihin tuo käytössämme oleva työaikapankki. Tutustu yritykseen sivuillamme www.jameshaft.fi.

Kiinnostuitko? Hakuprosessissa yhteistyökumppanimme on VPS Henkilöstöpalvelu. Täytä hakemus mahdollisimman pian oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi, voit halutessasi liittää lomakkeeseen vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon. Hakuun liittyvät kysymykset p. 02 527 8900 tai sähköpostitse salo@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 24.09.2023

Terhi Vainio, salo@vps.fi

Submit application | Privacy Policy

Back