Kotisiivooja

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme Henkilöstöala HELA ry:n jäsenyritys. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

KOTISIIVOOJA

Kotisiivouksiin erikoistunut asiakasyrityksemme Oulussa tarvitsee vahvistusta riveihinsä. Työaika ajoittuu arkisin klo 7-17 välille ja tunteja kertyy viikoittain lähes täysipäiväisesti. Työsuhde on alkuun määrä-aikainen mutta mahdollisuus myös pidempään työsuhteeseen. Kotisiivousten lisäksi kohteina voivat olla välillä myös mm. toimistot.

Etsimme reipasta ja iloista persoonaa, joka on tottunut tehokkaaseen työskentelyyn ja laadukkaaseen työhön. Toivomme hakijalta aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä etenkin kotisiivouksesta. Töitä tehdään sekä työparin kanssa että itsenäisesti. Työssä tarvitset oman auton, jonka käytöstä maksamme kilometrikorvaukset verottajan ohjeiden mukaisesti. Työssä tarvitaan hyvää suomenkielen taitoa.

Tarjoamme sinulle paikan mukavassa työporukassa ja pääset mukaan luomaan asiakkaille parempaa elämänlaatua puhtaan kodin muodossa. Palkkaus perustuu kiinteistöpalvelualan työehtosopimukseen.

Täytä hakemus oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. Hakuun liittyvät kysymykset ja lisätiedustelut: 0400 814 628 (arkisin klo 9-16:30) tai sähköpostitse martti.heikkila@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 24.09.2023

Martti Heikkilä, martti.heikkila@vps.fi,Puh. 0400814628

Submit application | Privacy Policy

Back