Kiinteistönhoitaja

Haemme asiakkaallemme kiinteistönhoitajaa. Tämä toimeksianto tähtää pitkään työsuhteeseen. Valitulla henkilöllä on mahdollisuus siirtyä vuokratyöajan jälkeen asiakkaan työntekijäksi.

-Edellytämme vähintään B-ajokorttia.

-Sujuvaa suomen ja englanninkielen taitoa.

-Aikaisempaa kokemusta alalta.

-Teknistä korjaustaitoa

Työaika on 37,5h/vko. Odotamme sinulta hyvää työmotivaatiota, reipasta otetta ja työhön tarttuvaa luonnetta. Tarjoamme mukavan työyhteisön ja kokopäivätyön.

Toimi ripeästi ja täytä hakemus sivuillamme www.vps.fi. Vaihtoehtoisesti voit lähettää vapaamuotoisen hakemuksen osoitteeseen jaana.korpela@vps.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan tekijän löydyttyä. Tiedustelut paikasta Jaana 040 582 1001.

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme Henkilöstöala HELA ry:n jäsenyritys. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme www.vps.fi.

Hakuaika päättyy: 03.04.2023

Jaana Korpela, jaana.korpela@vps.fi,Puh. 040 5821001

Submit application | Privacy Policy

Back