TYÖMAAINSINÖÖRI

Haemme asiakkaallemme TYÖMAAINSINÖÖRIÄ vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

Työmaainsinöörinä toimit työmaalla johtamisen avustajana.

Työmaainsinöörin tehtäviin kuuluu työmaan hallintoon liittyviä tehtäviä, kuten työaikainen suunnittelun ohjaaminen, aikataulujen laatiminen ja toteutuksien seuraaminen. Lisäksi tehtäviin kuuluu mm kustannusten laskentaa, sekä ympäristö- ja laatujärjestelmien toteutumista ja hankintojen valmistelua.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa rakennusalan koulutusta (Diplomi-insinööri, rakennusinsinööri tai rakennusmestari). Sinulla on siis oltava hallinnassa taloudellinen ajattelu ja rakentamiseen kuuluvat asiakirjat. Omaat myös hyvät vuorovaikutustaidot sekä ymmärrystä työmaaprojektin johtamisesta.

Täytä hakemus sivuillamme www.vps.fi tai laita vapaamuotoinen hakemus cv:n kera osoitteeseen jaana.korpela@vps.fi. Toimi ripeästi, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana. Tiedustelut Jaana Korpela arkisin 040 582 1001 tai jaana.korpela@vps.fi.

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme Henkilöstöala HELA ry:n jäsenyritys. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme www.vps.fi.

Hakuaika päättyy: 02.04.2023

Jaana Korpela, jaana.korpela@vps.fi,Puh. 040 5821001

Submit application | Privacy Policy

Back