Viherrakentaja/puutarhuri

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme Henkilöstöala HELA ry:n jäsenyritys. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

VIHERRAKENTAJA

Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoisia viherrakentajia Oulun alueelle. Asiakasyrityksemme on keskittynyt piharakentamiseen ja työtehtävät pitävät sisällään monipuolisesti erilaisia viherrakentamisen tehtäviä kuten esimerkiksi kasvien istutus ja nurmikon teko sekä muut yleiset piharakennustyöt.

Työt alkavat sopimuksen mukaan kevään aikana, lumien sulettua. Töitä tehdään täysipäiväisesti ja työsuhde on määräaikainen. Töitä tarjolla ainakin alkukesäksi. Välillä työpäivät voivat venyä pidemmiksi, joten pystythän joustamaan työajoissa. Työmaat voivat sijaita eri puolilla kaupunkia, joten mahdollisuus oman auton käyttämiseen on suuri etu.

Odotamme hakijoilta

- Työturvallisuuskorttia

- Aikaisempaa kokemusta (ja alan koulutusta esim. puutarhuri) vastaavista tehtävistä

- Hyvää fyysistä kuntoa

- Kokemusta Avant tai Bobcat -kuormaajien käytöstä

- Suomen kielen taitoa

Täytä hakemus oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. Hakuun liittyvät kysymykset ja lisätiedustelut: 0400 814 628 (arkisin klo 9-16:30) tai sähköpostitse martti.heikkila@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 16.04.2023

Martti Heikkilä, martti.heikkila@vps.fi,Puh. 0400814628

Submit application | Privacy Policy

Back