Myyjä herkkutorille

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

MYYJÄ

Etsimme asiakasyrityksellemme Liminkaan myyjää herkkutorille. Työsuhde on alkuun määräaikainen vuokratyösuhde, tämän jälkeen mahdollisuus vakinaistua asiakasyritykseemme. Työtunteja on vähintään 30h/vko.

Työtehtävät muodostuvat palvelutiskialueen tehtävistä kuten lihan- ja kalan käsittelystä, asiakaspalvelusta ja tuotteiden esille laitosta sekä mahdollisesti myös muista myyjän töistä kaupan eri osastoilla.

Odotamme hakijoilta:

- Kokemusta vähittäiskaupan tai ravintolan työtehtävistä

- Reipasta asennetta ja iloista palvelumieltä

- Oma-aloitteisuutta ja joustavuutta

- Paineensietokykyä ja hyvää työmoraalia

- Mahdollisuutta työskennellä kaikkina kaupan aukioloaikoina, myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Tarjoamme:

- Mukavan työporukan

- Vähintään TES:n mukaisen palkkauksen ja palkanmaksun joka toinen viikko

- Mahdollisuuden pidempään työsuhteeseen

Täytä hakemus oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. Hakuun liittyvät kysymykset ja lisätiedustelut: 0400 814 628 (arkisin klo 9-16:30) tai sähköpostitse martti.heikkila@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 05.02.2023

Martti Heikkilä, martti.heikkila@vps.fi,Puh. 0400814628

Submit application | Privacy Policy

Back