Ohutlevyseppä / Metallityöntekijä

Etsimme asiakkaallemme ammattitaitoista ohutlevyseppää /metallityöntekijää vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Työllistyt siis suoraan asiakkaallemme. Rekrytoinnin suorittaa VPS Henkilöstöpalvelu.

Toivomme hakijalta oma-aloitteista ja ahkeraa asennetta työhön. Hakijalla tulisi olla kokemusta etenkin ruostumattoman teräksen ja alumiinin ohutlevyhitsauksesta (TIG, MIG). Edellytämme teknisten piirustusten lukutaitoa. Katsomme eduksi kokemuksen laserleikkaus- tai särmäystyöstä. Pystyt työskentelemään itsenäisesti tuotannossa ja sinulla on halua kehittää ammattitaitoasi.

Tarjoamme sinulle:

-vakituisen työn

-vaihtelevia työtehtäviä ja mahdollisuuden kehittyä

-palkkauksen osaamisen mukaan

Tuotteet vaihtelevat asiakkaiden toivomusten mukaisesti. Yrityksen tuotantoon kuuluvat erilaiset laserleikkaus-, särmäys-, hitsaus-, hionta- ja kokoonpanotyöt.

Mikäli kiinnostuit, toimi ripeästi ja täytä hakemus sivuillamme www.vps.fi. Vaihtoehtoisesti voit lähettää vapaamuotoisen hakemuksen osoitteeseen jaana.korpela@vps.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan tekijän löydyttyä. Tiedustelut avoimesta paikasta Jaana Korpela 040 582 1001 tai jaana.korpela@vps.fi

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Hakuaika päättyy: 20.03.2023

Jaana Korpela, jaana.korpela@vps.fi,Puh. 040 5821001

Submit application | Privacy Policy

Back