CNC-koneistaja

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

CNC-KONEISTAJA

Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoisia CNC-koneistajia Kempeleeseen. Työ on 2-vuorotyötä ja työsuhde alkuun määräaikainen vuokratyösuhde, jonka jälkeen mahdollisuus vakinaistua asiakasyritykseemme.

Toivomme hakijoilta alan koulutusta ja/tai aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, piirustusten lukutaitoa ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Täytä hakemus oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. Hakuun liittyvät kysymykset ja lisätiedustelut: 0400 814 628 (arkisin klo 9-16:30) tai sähköpostitse martti.heikkila@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 11.12.2022

Martti Heikkilä, martti.heikkila@vps.fi,Puh. 0400814628

Submit application | Privacy Policy

Back