CNC-koneistaja

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

CNC-KONEISTAJA

Etsimme asiakasyrityksellemme Oulun alueelle CNC-koneistajaa. Työsuhde ainakin alkuun määräaikainen VPS:n kautta, myöhemmin mahdollisesti vakinaistuminen asiakasyritykseen. Työ on säännöllistä 2-vuorotyötä, jossa viikonloput ovat vapaita. Työtehtäviin kuuluu koneistus asetteiden tekemisestä, kappaleiden viimeistelyyn.

Toivomme hakijan hallitsevan CNC-ohjelman luku- ja muokkaustaidon. Lisäksi toivomme alan koulutusta tai tai työn kautta hankittua osaamista koneistuksesta, positiivista asennetta työntekoa kohtaan sekä suomen kielen taitoa.

Eduksi katsomme Fanuc, Xilog ja Osai -ohjausjärjestelmien tuntemuksen ja käyttökokemuksen.

Täytä hakemus oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. Hakuun liittyvät kysymykset ja lisätiedustelut: P. 0400 814 628 (arkisin klo 9-16:30) tai sähköpostitse martti.heikkila@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 09.10.2022

Martti Heikkilä, martti.heikkila@vps.fi,Puh. 0400814628

Submit application | Privacy Policy

Back