Kalusteasentajia

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme www.vps.fi -sivuilla.

Haemme vakavaraiselle muuttopalvelualan asiakkaallemme kahta ammattitaitoista ja asiakaspalveluhenkistä KALUSTEASENTAJAA pääkaupunkiseudulle!

Toivomme, että sinulle on karttunut jo jonkin verran kokemusta kalusteasennuksista tai vastaavista tehtävistä. Kalusteet ovat pääasiassa koti- ja toimistokalusteita. Tärkeintä kuitenkin on, että sinulta löytyy hyvä työmotivaatio sekä reipas asenne!

Kalusteasentajan tehtävien lisäksi työnkuvaan kuuluvat myös mm. irtaimiston pakkaus- ja kantotehtävät, joten työn suorittamiseksi odotetaan myös kohtalaista fyysistä kuntoa. Lisäksi valitut henkilöt koulutetaan ulkomaan muutto- ja pakkaustehtäviin.

Työ on osa-aikatyö (väh. 45 h/3vk) ja työvuorot sijoittuvat pääosin ma-pe väliselle ajalle. Työsuhteen kesto on aluksi kuusi kuukautta, jonka jälkeen jatko on mahdollinen. Palkkaus muuttopalvelualan työehtosopimuksen B-tason mukaan.

Hae paikkaa pikaisesti kotisivujemme kautta tai vaihtoehtoisesti lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse maija.laivo@vps.fi. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan ripeästi!

Lisätiedustelut paikkaa koskien arkisin maija.laivo@vps.fi/ 0408670450.

Hakuaika päättyy: 16.10.2022

Maija Laivo, maija.laivo@vps.fi,Puh. 0408670450

Submit application | Privacy Policy

Back