Metallityöntekijöitä

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Haemme asiakasyrityksellemme 15 metallialan työntekijää konepajalle Urjalaan. Työtehtävät räätälöidään sinulle sopivaksi perusteellisen perehdytyksen saattelemana. Toivomme alan työkokemusta, mutta emme sitä vaadi. Sinulla tulee olla valmius itsenäiseen työskentelyyn, omaat hyvät kädentaidot ja halua saada itsellesi pitkäaikaisen työpaikan. Työ on kokoaikainen ja työvuorot sijoittuvat klo. 06-14.30

Tehtäviä löytyy niin kokeneille kuin alalla aloitteleville tekijöille. Eli jos omaat hyvän asenteen työntekoon niin voit olla etsimämme henkilö!

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme tehtäviä heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten haethan paikkaa pikaisesti! Työt alkavat heinäkuun aikana tai sopimuksen mukaan. Täytä hakemus kotisivujemme kautta www.vps.fi tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostitse markku.partanen@vps.fi.

Lisätiedustelut tehtävää koskien arkisin puh. 040 093 1328 tai markku.partanen@vps.fi.

Hakuaika päättyy: 16.08.2022

Markku Partanen, markku.partanen@vps.fi

Submit application | Privacy Policy

Back