Rakennustyöntekijä

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

RAKENNUSTYÖNTEKIJÄ

Etsimme asiakasyrityksellemme Oulun alueelle ammattitaitoista rakennustyöntekijää. Töitä täysipäiväisesti ja hyvällä tekijällä mahdollisuus saada töitä pitemmäksikin aikaa.

Työkohteet pääsääntöisesti saneerauskohteita ja työntekijältä odotetaan monipuolista rakennusalan osaamista etenkin saneeraustöistä. Lisäksi tarvitset reipasta ja työhön tarttuvaa otetta, hyvää fyysistä kuntoa ja voimassa olevan työturvallisuuskortin.

Täytä hakemus oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. Hakuun liittyvät kysymykset ja lisätiedustelut: P. 0400 814 628 (arkisin klo 9-16:30) tai sähköpostitse martti.heikkila@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 28.08.2022

Martti Heikkilä, martti.heikkila@vps.fi,Puh. 0400814628

Submit application | Privacy Policy

Back