Kokoonpanotyöntekijä

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

KOKOONPANOTYÖNTEKIJÄ

Etsimme metalli- ja lasirakenteiden tuotantoon erikoistuneelle asiakasyrityksellemme kokoonpanotyöntekijöitä Oulun alueelle. Työhön kuuluu ovien ja lasiseinien osavalmistus sekä kasaaminen (ei hitsausta).

Työssä on eduksi kokemus teollisuuden kokoonpanotyöstä ja/tai käsityökalujen käytöstä. Tärkeintä on kuitenkin työhön tarttuva ote ja halu oppia uutta. Töitä tehdään 1-vuorossa. Hyvälle tekijälle mahdollisuus pitkään työsuhteeseen.

Täytä hakemus oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. Hakuun liittyvät kysymykset ja lisätiedustelut: 0400 814 628 (arkisin klo 9-16:30) tai sähköpostitse martti.heikkila@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 28.08.2022

Martti Heikkilä, martti.heikkila@vps.fi,Puh. 0400814628

Submit application | Privacy Policy

Back