Rakennusapumies

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on Valitsemme parhaat sinulle. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Etsimme asiakasyrityksellemme Vaasaan rakennusapumiehiä monipuolisiin avustaviin tehtäviin. Et välttämättä tarvitse kokemusta alalta, kunhan sinulta löytyy ahkera työasenne, halu tehdä fyysistä työtä sekä voimassa oleva työturvallisuuskortti. Työtehtävät vaihtelevat ja muuttuvat kohteen mukaan pitäen sisällään muun muassa kantamista, purkamista, rakennussiivousta ja muita avustavia tehtäviä. Työt alkavat heinäkuussa.

Katsomme eduksesi rakennusalan koulutuksen ja/tai alan työkokemuksen.

Mikäli kiinnostuit, niin lähetä hakemuksesi meille mahdollisimman pian. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hakuaika päättyy: 22.08.2022

Riku Simola, riku.simola@vps.fi

Submit application | Privacy Policy

Back