Puutarhatyöntekijä

Haemme viherrakennusalan asiakkaallemme Uudellemaalle PUUTARHATYÖNTEKIJÄÄ, jolla on jo kokemusta alalta. Työtä on 37,5h/vko. Edellytämme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Myös ajokortti ja auto (auto ei ole välttämätön) katsotaan eduksi.

Työsuhteessa noudatetaan viher- ja ympäristöalan tes:sta. Reipas, ripeä ja oma-aloitteinen hakija, täytä hakemus sivuillamme www.vps.fi tai lähetä se vaihtoehtoisesti osoitteeseen jaana.korpela@vps.fi. Toimi nopeasti, sillä täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla

Hakuaika päättyy: 05.07.2022

Jaana Korpela, jaana.korpela@vps.fi,Puh. 040 5821001

Submit application | Privacy Policy

Back