Ruokakaupan moniosaaja, K-Supermarket Liminganportti

Etsimme K-Supermarket Liminganporttiin ruokakaupan moniosaajaa. Töitä on vähintään 30h/vko ja työajat ajoittuvat kaupan aukioloaikojen mukaisesti niin aamu- kuin iltavuoroon, arkena ja viikonloppuna.

Työtehtävät muodostuvat ruokakaupan monipuolisista tehtävistä kuten: kuorman purusta, hyllyttämisestä kaupan eri osastoilla, kassatyöskentelystä sekä herkkutorilla työskentelystä.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta kaupanalalta ja eduksesi on K-ryhmän järjestelmien tunteminen. Katsomme eduksesi myös Postin ja Matkahuollon pakettipalveluiden tuntemuksen.

Teemme töitä reippaassa tahdissa mutta hymyssä suin. Toivomme sinulta löytyvän avoimuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä sekä kykyä työskennellä osana tiimiä. Arvostamme reipasta otetta työhön sekä oma-aloitteisuutta ja joustavuutta. Kaupan arki on ajoittain hektistä, joten kykenethän työskentelemään myös paineen alaisena.

Työsuhde on alkuun määräaikainen vuokratyösuhde VPS:n kautta, myöhemmin sinulla on mahdollisuus vakinaistua asiakasyritykseen. Palkkaus perustuu kaupanalan työehtosopimukseen, halutessasi voit kertoa myös palkkatoiveesi hakemuksessasi.

Työt alkavat heinäkuun puolessa välissä ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Rekrytointiin liittyvät kysymykset ja mahdolliset lisätiedot VPS Henkilöstöpalvelun yhteyspäällikkö Martti Heikkilältä P. 0400 814 628 (arkisin klo 9-16) tai martti.heikkila@vps.fi. Hakemuksen voit jättää oheisen linkin tai www.vps.fi -sivujen kautta. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n hakulomakkeen, voit käydä liittämässä hakemuksen tähän tehtävään saamillasi tunnuksilla. Hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Hakuaika päättyy: 18.07.2024

Submit application | Privacy Policy

Back