Tuotantotyöntekijä (metalli)

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

TUOTANTOTYÖNTEKIJÄ

Etsimme metallialalla toimiville asiakasyrityksillemme tuotantotyöntekijöitä Oulun alueelle eri mittaisiin työsuhteisiin. Työt alkavat sopimuksen mukaan kevään tai kesän aikana. Työtehtäviäsi voidaan räätälöidä osaamisesi perusteella esimerkiksi kokoonpanoa, hitsausta yms.

Työssä on eduksi aikaisempi kokemus metallialan tehtävistä tai esim. autoalalta. Tärkeintä on kuitenkin työhön tarttuva reipas ote ja halu oppia uutta. Töitä tehdään pääsääntöisesti 1-vuorossa.

Täytä hakemus oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. Hakuun liittyvät kysymykset ja lisätiedustelut: 0401458035 (arkisin klo 9-15:00) tai sähköpostitse karri.haataja@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 10.07.2022

Martti Heikkilä, martti.heikkila@vps.fi,Puh. 0400814628

Submit application | Privacy Policy

Back