Tasoitus-/rakennustyöntekijä

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

TASOITUS-/RAKENNUSTYÖNTEKIJÄ

Etsimme asiakkaallemme Oulun alueelle tasoitus-/rakennustyöntekijää. Työkohteet ovat pääsääntöisesti taloyhtiöiden parveke- ja julkisivukorjaustyömaita. Töitä hyvälle tekijälle ainakin kesän ajaksi.

Työtehtäviin kuuluu mm. betonirakenteiden ylitasoituksia, rappausta, parvekelaattojen valutöitä sekä mahdollisesti muita betonikorjauksia.

Toivomme hakijalta työhön soveltuvaa koulutusta ja aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Kykenethän työskentelemään sekä itsenäisesti että osana työporukkaa. Työssä tarvitset voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortit.

Täytä hakemus oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. Hakuun liittyvät kysymykset ja lisätiedustelut: 0401458035 (arkisin klo 9-15:00) tai sähköpostitse karri.haataja@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 03.07.2022

Martti Heikkilä, martti.heikkila@vps.fi,Puh. 0400814628

Submit application | Privacy Policy

Back