Ravintolatyöntekijä

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

RAVINTOLATYÖNTEKIJÄ

Etsimme asiakkaallemme Keminmaahan Ravintolatyöntekijää. Työsuhde on alkuun määräaikainen vuokratyösuhde, myöhemmin mahdollisuus vakinaistua asiakasyritykseemme. Työvuorot ajoittuvat iltoihin ja viikonloppuihin. Työvuoroja keskimäärin 3vuoroa/vko ja tunteja vähintään 15h/vko, työ sopii siis hyvin esimerkiksi opiskelijalle.

Työtehtäviin kuuluvat monipuolisesti ravintolan eri tehtävät kuten: asiakaspalvelu, lounaslinjastosta huolehtiminen, pikaruokatuotteiden valmistaminen, ravintolan siisteydestä huolehtiminen sekä osaamisesi mukaan mahdollisesti keittiön avustavat tehtävät.

Odotamme hakijalta:

- Asiakaspalveluhenkisyyttä

- Hygieniapassia

- Aikaisempaa kokemusta alalta (lounas- tai pikaruokaravintolasta)

- Oma-aloitteisuutta ja joustavuutta

- Paineensietokykyä ja hyvää työmoraalia

Tarjoamme:

- Mukavan työporukan

- Vähintään TES:n mukaisen palkkauksen ja palkanmaksun joka toinen viikko

- Mahdollisuuden pidempään työsuhteeseen

Täytä hakemus oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. Hakuun liittyvät kysymykset ja lisätiedustelut: 0401458035 (arkisin klo 9-15:00) tai sähköpostitse karri.haataja@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 17.07.2022

Martti Heikkilä, martti.heikkila@vps.fi,Puh. 0400814628

Submit application | Privacy Policy

Back