Lumenpudottaja

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Yhtiöillä on korkein AAA-luottoluokitus. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Etsimme nyt LUMENPUDOTTAJIA asiakkaallemme pääkaupunkiseudulle ja Uudellemaalle eri kohteisiin.

Lumenpudottajana työskentelet pienissä tiimeissä kattokohteissa, jotka voivat olla asuin- tai toimitilakiinteistöjä. Työtä on tarjolla maanantaista perjantaihin klo 8.00-16.00 säätilanteen ja oman käytettävyytesi mukaan.

Toivomme hakijoilta reipasta ja ahkeraa asennetta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi, mutta ei välttämättömyys, sillä valittavat henkilöt perehdytetään tehtävään ensimmäisenä työpäivänä. Myös turvavarusteiden käyttöön perehdytetään. Tietyissä kohteissa edellytetään työturvakorttia, joten sen omistaminen katsotaan eduksi.

Jos kiinnostuit paikasta, niin toimi nopeasti ja käy täyttämässä hakemus kotisivujemme https://www.vps.fi/ kautta, sillä paikat täytetään heti!

Hakuaika päättyy: 28.01.2022

Submit application | Privacy Policy

Back