Ilmanvaihtotuotteiden tekninen asiantuntija

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Haemme asiakasyrityksellemme ilmanvaihtotuotteiden teknistä asiantuntijaa SUORAREKRYTOINTINA suoraan asiakkaamme työntekijäksi.

Työn kuvaus

Haemme asiakasyrityksellemme Espoon Otaniemeen käytännönläheiseen työhön ja laboratoriomittauksiin soveltuvaa henkilöä tekniseksi asiantuntijaksi tai tuotetestaajaksi.

Asiakasyrityksemme tarjoaa asiakkailleen ilmanvaihto- ja ilmastointiteknisten tuotteiden lämpö-, virtaus ja ääniteknisten ominaisuuksien, rakennustuotteiden ja -materiaalien akustisten ominaisuuksien, yleisilmanvaihdon suodattimien sekä väestönsuojatuotteiden testausta tuotekehitystä ja tuotehyväksyntää varten.

Yrityksen asiakkaita ovat lähinnä ilmanvaihto- ja ilmastointiteknisiä tuotteita sekä rakennustuotteita valmistavat ja maahantuovat sekä globaaleilla markkinoilla toimivat yritykset.

Teknisen asiantuntijan tai testaajan tehtävänä on soveltaa kokeellisia menetelmiä soveltuvien standardien mukaisesti tuotteiden teknisten ominaisuuksien selvittämiseksi, kehittämiseksi ja arvioimiseksi. Myös testauslaitteistojen ylläpito ja kehitystyö on olennainen osa työnkuvaa. Testaukset tehdään pääsääntöisesti laboratoriossa, mutta osa tehtävistä saattaa edellyttää työskentelyä myös laboratorion ulkopuolella. Päivittäisessä työssä toimitaan yhteistyössä tiimin muiden jäsenten ja usein myös asiakkaiden kanssa. Tehtävät ovat monipuolisia ja tarjoavat mahdollisuuden kehittyä kokemuksen karttuessa.

Pätevyydet

Edellytämme LVI- / talo- / rakennustekniikkaan liittyvää insinööritutkintoa tai ammatillista peruskoulutusta tai esimerkiksi työteknikkokoulutuksen kautta tai muulla tavalla hankittuja vastaavia taitoja. Myös opintojen loppuvaiheessa oleva henkilö saattaa tulla kysymykseen. Kokemus mittaus-ja testaustoiminnasta lasketaan eduksi, mutta emme edellytä aikaisempaa alan kokemusta.

Olet innokas tarttumaan erilaisiin ja vaihteleviin työtehtäviin ja myös valmis opettelemaan uusia asioita nykyisen osaamisalueesi ulkopuolelta. Työ edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä ja yhteistyökykyä. Työtehtävien hoidon kannalta on tärkeä että osaat toimia osana työryhmää sekä ottaa vastuun tehtävien hoitamisesta. Työtehtävissä tarvitaan hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Tehtävä edellyttää suppean turvallisuusselvityksen tekemistä.

Tarjoamme sinulle

Saat hyvän perehdytyksen sekä mielenkiintoiset ja haasteelliset työtehtävät nopeatempoisessa asiakastyössä, jotka antavat sinulle mahdollisuuden hyödyntää ja kehittää omaa osaamistasi monipuolisesti.

Palkkaus on tehtävän vaatimustasoon mitoitettu ja saat myös tuetun lounasruokailun asiakkaamme sopimuskumppaneilla sekä liikunta- ja kulttuuriedun.

Jos tunnistit itsesi, täytä hakemus sivuillamme www.vps.fi tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostitse jaana.korpela@vps.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätiedustelut tehtävää koskien arkisin puh: 040 582 1001 tai jaana.korpela@vps.fi. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakuaika päättyy: 24.01.2022

Jaana Korpela, jaana.korpela@vps.fi,Puh. 040 5821001

Submit application | Privacy Policy

Back