Muottitimpuri

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

MUOTTITIMPURI

Etsimme asiakasyrityksellemme muottitimpureita Kemiin. Työt alkavat sopivien henkilöiden löydyttyä ja hyvälle tekijälle töitä voi riittää pitkäksikin aikaa.

Hakijalta odotamme aikaisempaa kokemusta muottitimpurin tehtävistä, kokemusta järjestelmä- ja kappaletavaramuoteista, raudoituksista ja betonivaluista sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia että hyvää fyysistä kuntoa.

Täytä hakemus oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. Hakuun liittyvät kysymykset ja lisätiedustelut: 0400 814 628 (arkisin klo 9-16:30) tai sähköpostitse martti.heikkila@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 31.10.2021

Martti Heikkilä, martti.heikkila@vps.fi,Puh. 0400814628

Submit application | Privacy Policy

Back