Asentaja ovi- ja ikkuna asennuksiin

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

ASENTAJA

Etsimme asikasyrityksellemme Ouluun asentajaa. Työtehtäviin kuuluvat metalli- ja lasiovien, -ikkunoiden ja julkisivujen asentaminen vaihtelevilla työmailla. Työsuhde on alkuun määrä-aikainen VPS:n kautta mutta tämän jälkeen voit vakinaistua asiakkaalle.

Etsimämme henkilö uskaltaa työskennellä vaihtelevissa olosuhteissa ja on ehtinyt hankkia jo jonkin verran kokemusta rakennustyömailla työskentelystä ja mielellään myös ikkunoiden ja ovien asennuksista. Osa työmaista sijaitsee Oulun ulkopuolella, joten toivomme matkustusvalmiutta ja valmiutta tehdä pitkääkin työpäivää. Työssä tarvitset ongelmanratkaisukykyä ja kykyä työskennellä itsenäisesti. Katsomme eduksesi BE tai C-ajokortin.

Täytä hakemus oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. Hakuun liittyvät kysymykset ja lisätiedustelut: 0400 814 628 (arkisin klo 9-16:30) tai sähköpostitse martti.heikkila@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 30.01.2022

Martti Heikkilä, martti.heikkila@vps.fi,Puh. 0400814628

Submit application | Privacy Policy

Back