Panostaja / lämpökäsittelijä

Haemme asiakkaallemme Pieksämäelle panostajaa / lämpökäsittelijää. Tehtävä edellyttää reipasta asennetta, hyvää fyysistä kuntoa ja perus suomenkielentaitoa. Työ on 2-vuorotyötä, mutta ensimmäiset viikot tehdään päivävuoroa. Lisäksi on kiertävä lauantaivuoro, tämä sattuu kohdalle kerran kuussa. Noudatettava työehtosopimus on teknologiateollisuuden ja metallityöväenliiton tes.

Tehtävän kuvaus: tavara tulee asiakkaalta kuormalavoilla, tästä ne nostetaan telineeseen ja poltetaan. Polton jälkeen telineet palautuu ja käsitellyt tavarat pakataan takaisin asiakkaalle.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemus sivuillamme www.vps.fi, toimi ripeästi sillä täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Tehtävässä on mahdollisuus siirtyä asiakkaamme työtekijäksi sovitun vuokrausajan jälkeen. Tiedustelut Jaana Korpela 040 582 1001.

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on Valitsemme parhaat sinulle. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Hakuaika päättyy: 17.10.2021

Jaana Korpela, jaana.korpela@vps.fi,Puh. 09 6844 3125

Submit application | Privacy Policy

Back