Laatoittaja

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Haemme vakaalle ja luotettavalle asiakasyrityksellemme ammattitaitoista, ahkeraa sekä oma-aloitteista laatoitustyöntekijää Turkuun. Olet kouluttautunut alalle ja omaat jo työkokemusta laatoituksesta useamman vuoden ajalta. Sinulta löytyy kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja työsi jälki on sinulle erityisen tärkeää. Voimassa oleva ajokortti sekä vähintään työturvallisuuskortti eduksesi. Kyseessä on kokoaikainen ja kokopäiväinen työ.

Täytä hakemus oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. Hakuun liittyvät kysymykset ja lisätiedustelut: 050 363 7050 tai sähköpostitse tommi.harkonen@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 31.10.2021

Tommi Härkönen, tommi.harkonen@vps.fi,Puh. 0503637050

Submit application | Privacy Policy

Back