Rakennustyöntekijä

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme www.vps.fi -sivuilla.

Haemme asiakkaallemme Turussa alkavalle työmaalle rakennustyöntekijöitä työmaan yleisiin töihin, rakennussiivoukseen ja materiaalien siirto-, purku- ja kantotehtäviin. Odotamme hakijoilta hyvää työotetta ja reipasta asennetta. Työ alkaa lokakuun aikana ja ensimmäisen rakennusvaiheen kesto on vuoden loppuun.

Täytä hakemus oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. Voit halutessasi liittää lomakkeeseen vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon. Hakuun liittyvät kysymykset p. 050 363 7050 tai sähköpostitse tommi.harkonen@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 19.10.2021

Tommi Härkönen, tommi.harkonen@vps.fi,Puh. 0503637050

Submit application | Privacy Policy

Back