Koneenasentaja

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla

Etsimme Pirkkalassa toimivalle teollisuudenalan asiakasyrityksellemme Koneenasentajaa.

Tehtävä sisältää asennustyötä, jossa vaaditaan hyvää kuvienlukutaitoa, ymmärrystä pneumatiikasta ja hydrauliikasta, sekä mekaanista asennustaitoa.

Voit olla jo kokeneempi alan konkari tai urasi alkupuolella oleva tekijä. Odotamme sinulta alan soveltuvaa koulutusta ja/tai aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä.

Erityisen tärkeää on, että työskentelet oma-aloitteisesti ja vastuullisesti, olet tiimityöskentelijä, sinulla on hyvä asenne työtä kohtaan ja olet innokas oppimaan uutta. Työtehtäviin perehdytetään hyvin.

Työ alkaa 6 kk:n mittaisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä asiakasyritykseen. Palkka neuvoteltavissa kokemuksen ja osaamisen mukaan.

Mikäli olet kiinnostunut tehtävästä, niin lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian. Käsittelemme hakemuksia päivittäin, ja paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Hakuaika päättyy: 30.09.2021

Riku Simola, riku.simola@vps.fi

Submit application | Privacy Policy

Back