Siivooja

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

SIIVOOJA

Jäikö opiskelupaikka saamatta, pidätkö välivuotta vai etsitkö muuten vain töitä?

Etsimme asiakasyrityksellemme Ouluun siivoojia. Työkohteet ovat pääsääntöisesti kotisiivouskohteita mutta töitä tehdään myös rappu- ja toimistosiivouksen parissa. Mikäli sinulla on voimassa oleva työturvallisuuskortti, voi työtehtäviin sisältyä myös remonttisiivouksia. Töitä tehdään pääsääntöisesti työparin kanssa. Työajat ajoittuvat arkisin klo 7-16 välille. Viikottaisesta työajasta voimme keskustella tilanteesi mukaan.

Toivomme sinulta iloista ja reipasta asennetta. Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja kykenet tehokkaaseen sekä laadukkaaseen työhön. Odotamme, että sinulla on edes vähän aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä. Työssä on suuri etu B-ajokortista ja mahdollisuudesta käyttää omaa autoa, tämä ei kuitenkaan ole välttämätöntä. Työssä tarvitaan hyvää suomen kielen taitoa.

Täytä hakemus oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. Hakuun liittyvät kysymykset ja lisätiedustelut: 0400 814 628 (arkisin klo 9-16:30) tai sähköpostitse martti.heikkila@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 17.10.2021

Karri Haataja, karri.haataja@vps.fi,Puh. 0401458035

Submit application | Privacy Policy

Back