Kotisiivooja

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

KOTISIIVOOJA

Etsimme asiakkaallemme Oulun alueelle itsenäiseen työhön kykenevää kotisiivoojaa. Työajat sijoittuvat arkisin klo 7-16 välille.

Työtehtäviin kuuluu asiakkaiden kotien siivoaminen joko yhdessä työparin kanssa tai itsenäisesti. Mikäli sinulta löytyy voimassa oleva työturvallisuuskortti niin voit päästä mukaan myös rakennus- ja loppusiivouksiin. Työn luonteen vuoksi katsomme eduksesi mahdollisuuden käyttää omaa autoa työkohteiden välisiin matkoihin, tästä maksamme kilometrikorvaukset.

Odotamme hakijoilta:

- Reipasta ja positiivista asennetta

- Aikaisempaa kokemusta kotisiivouksesta

- Kykyä itsenäiseen työskentelyyn

- Hyvää suomenkielen taitoa

- Halua sitoutua työhön sekä hyvää työmoraalia

Tarjoamme:

- Paikan mukavassa työyhteisössä

- Vähintään TES:n mukaisen palkan, joka maksetaan joka toinen viikko.

- Korvauksen oman autosi käytöstä.

- Mahdollisuuden työllistyä pidemmäksikin aikaa..

Hakemuksen voit jättää Internetissä www.vps.fi tai oheisen lomakkeen kautta. Voit myös soittaa arkisin klo 9-15 P. 0400 814 628 (Martti Heikkilä) tai tiedustella lisää sähköpostitse martti.heikkila@vps.fi. Toimi nopeasti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Hakuaika päättyy: 26.09.2021

Martti Heikkilä, martti.heikkila@vps.fi,Puh. 0400814628

Submit application | Privacy Policy

Back