Asentaja

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

ASENTAJA

Etsimme metalli- ja lasirakenteiden tuotantoon erikoistuneelle asiakasyrityksellemme asentajaa Oulun alueelle. Työnkuvaan kuuluu metalli- ja lasiovien sekä ikkunoiden ja kaiteiden asentamista (ei hitsausta).

Työssä on eduksi kokemus vastaavista tehtävistä ja työskentelystä rakennustyömaalla. Arvostamme työhön tarttuvaa otetta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Työssä tarvitaan voimassa oleva työturvallisuuskortti. Hyvälle tekijälle mahdollisuus pitkään työsuhteeseen.

Työtehtävästä lisätietoa arkisin klo. 9-15 P. 040 145 8035 Karri Haataja

Täytä hakemus mahdollisimman pian oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi, voit halutessasi liittää lomakkeeseen vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 08.08.2021

Karri Haataja, karri.haataja@vps.fi,Puh. 0401458035

Submit application | Privacy Policy

Back