Loppusiivoojia

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Teollisuuspalvelut Oy on vuodesta 2006 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme Henkilöstöala HELA ry:n jäsenyritys. VPS Teollisuuspalvelut Oy on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme www.vps.fi.

Haemme  asiakkaallemme  loppusiivoojia kesäajaksi. Oletko oma-aloitteinen ja ripeäliikkeinen työntekijä?  Työhön annetaan perehdytys, sinun ei tarvitse olla valmiiksi alan ammattilainen. Eduksi katsotaan voimassa oleva työturvallisuuskortti ja ajokortti. Ajokortti ei ole välttämätön.

Edellytämme valittavalta hyvää työmotivaatiota, yhteistyökykyä ja reipasta työotetta.

Tarjoamme sinulle mukavan työporukan, viihtyisän työpaikan ja hyvän perehdytyksen. Työ on  määräaikainen ja sitä on pääsääntöisesti 40h/vko.

Toimi ripeästi ja täytä hakemus sivuillamme www.vps.fi. Vaihtoehtoisesti voit lähettää vapaamuotoisen hakemuksesi CV:si kera osoitteeseen jaana.korpela@vps.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä. Tiedustelut paikasta jaana.korpela@vps.fi

Hakuaika päättyy: 30.06.2024

Submit application | Privacy Policy

Back