Vahtimestari

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Työhösi kuuluvat erilaisten tilaisuuksien valmistelu, sekä niissä avustaminen. Kiinteistöjen sisä- ja ulkoalueiden siisteydestä ja kunnossapidosta huolehtiminen, pienimuotoiset korjaukset ja huoltotehtävät, sekä asiakaspalvelua ja neuvontaa.

Tehtävän hoitaminen edellyttää joustavuutta, sopeutumiskykyä ja oma-aloitteisuutta. Haemme henkilöä, jonka vahvuuksia ovat kyky itsenäiseen työskentelyyn, hyvät vuorovaikutustaidot ja yhteistyökyky, sekä aikaansaava työote.

Hakijalta odotamme tehtävään soveltuvaa koulutusta, ja/tai aiemmin hankittua työkokemusta vastaavista tehtävistä. Työtehtävien hoitaminen vaatii myös ajokortin, ja oman auton käyttömahdollisuuden. Eduksi katsomme ruotsin kielen taidon.

Työsuhde alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen hyvällä tekijällä on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan kevään tai alkukesän aikana. Mikäli kiinnostuit paikasta, niin lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian. Haastattelemme ehdokkaita läpi hakuajan ja teemme valinnat heti sopivien henkilöiden löydyttyä

Hakuaika päättyy: 22.04.2021

Riku Simola, riku.simola@vps.fi

Submit application | Privacy Policy

Back