Tuotanto- ja kokoonpanotyöntekijöitä

Etsimme asiakkaallemme Turkuun tuotanto- ja kokoonpanotyöntekijöitä muovituotteiden valmistukseen. Tarjolla alkuun n. 1–2 kuukauden määräaikainen työsuhde vakaalla ja arvostetulla työnantajalla. Työn määräaikaisuus johtuu koronaviruksesta ja sen aiheuttamasta epävarmuudesta.

Kokoonpanotyöntekijänä pääset vastaamaan monipuolisista muovialan työtehtävistä – työ pitää sisällään kasaustyötä ja siihen liittyviä viimeistelytehtäviä. Muoviosaston tuotantotyöntekijänä osallistut muovituotteiden valmistukseen.

Tehtävään sopivalta henkilöltä toivomme aikaisempaa kokemusta vastaavista muovituoteteollisuuden työtehtävistä. Osaathan lukea 2D-kokoonpanokuvia. Toivomme valitulta reipasta ja positiivista asennetta sekä kiinnostusta muovialaa kohtaan.

Asiakasyrityksemme sijaitsee hyvillä kulkuyhteyksillä Skanssin teollisuusalueella. Palkkaus on muovituoteteollisuuden ja kemian tuoteteollisuuden TES:in mukaan. Työtä tehdään ajoittain kahdessa vuorossa, joten pystythän työskentelemään myös iltaisin.

Käsittelemme hakemuksia päivittäin ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae paikkaa täyttämällä hakemuksesi osoitteessa www.vps.fi tai oheisen linkin kautta. Lisätiedusteluihin vastaa VPS Henkilöstöpalvelun yhteyspäällikkö Jasmina Vaakanainen, puh. 050 363 7050.

Hakuaika päättyy: 25.04.2021

Jasmina Vaakanainen, jasmina.vaakanainen@vps.fi

Submit application | Privacy Policy

Back