Veneiden varustelija/asentaja

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Haemme asiakkaallemme veneiden varustelijaa alumiiniveneiden varustelu- ja kokoonpanotehtäviin.

Työtehtäviisi kuuluvat mm. veneiden sähköjärjestelmän (12v) rakentaminen, moottorin ja mittaristojen asennukset, erilaisten sähkölaitteiden kytkentätyöt (kaikuluotain, keulamoottori, radiot yms.), veneen varusteiden kiinnitykset (kaiteet, keularamppi yms.), kylkiteippaukset, sekä moottoreiden koekäytöt ja koeajot.

Etsimämme henkilö on ahkera ja motivoitunut tekijä. Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa esim. (sähköalan), ja/tai aiempaa työkokemusta varustelu- ja asennustehtävistä, mutta työkokemustasi tärkeämpää on jäätävän hyvä asenne, ja halu oppia uutta! Saat kaikkiin tehtäviisi kattavan perehdytyksen.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi pikaisesti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakuaika päättyy: 10.07.2022

Riku Simola, riku.simola@vps.fi

Submit application | Privacy Policy

Back