Myyjä, ruokakaupan moniosaaja

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

MYYJÄ, ruokakaupan moniosaaja

Etsimme asiakkallemme Keminmaahan ruokakaupan moniosaajaa. Työsuhde on alkuun määräaikainen mutta hyvällä tyypillä on mahdollisuus myös pidempään työsuhteeseen.

Työtehtävät muodostuvat osaamisesi ja toiveidesi pohjalta, ensisijaisesti kuitenkin toivomme osaamista tuore-elintarvikkeiden parista (erityisesti palvelutiskiltä). Myöskään teollisten elintarvikkeiden hyllyttäminen tai maitokaappi eivät ole sinulle vieraita paikkoja. Voit päästä myös mukaan ruoan verkkokaupan maailmaan.

Odotamme hakijoilta:

- Työn kautta hankittua osaamista alalta

- Reipasta asennetta ja iloista palvelumieltä

- Oma-aloitteisuutta ja joustavuutta

- Paineensietokykyä ja hyvää työmoraalia

- Mahdollisuutta työskennellä kaikkina kaupan aukioloaikoina, myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Tarjoamme:

- Mukavan työporukan

- TES:n mukaisen palkkauksen ja palkanmaksun joka toinen viikko

- Mahdollisuuden pidempään työsuhteeseen

Oletko sinä etsimämme ruokakaupan moniosaaja tai tuleva sellainen? Kuulemme mielellämme sinusta ja osaamisestasi. Lähetä hakemus oheisen linkin tai Internet-sivujemme www.vps.fi kautta. Voit myös soittaa 11.-22.1.2021 arkisin klo 9-15 P. 0400 814 608 (Martti Heikkilä) tai tiedustella lisää sähköpostitse martti.heikkila@vps.fi. Toimi nopeasti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Hakuaika päättyy: 24.01.2021

Martti Heikkilä, martti.heikkila@vps.fi,Puh. 08 - 370 960

Submit application | Privacy Policy

Back