Kokki

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

KOKKI

Etsimme asiakasyrityksellemme Merilapin alueelle KOKKIA. Työtehtäviin lounaan, à la carte -ruokien sekä pizzojen valmistusta ja muut keittiön työt. Työvuorot voivat sijoittua aikaisesta aamusta myöhäiseen iltaan saakka. Työ on osa-aikainen.

Odotamme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta. Alan työkokemus on eduksi, mutta sitäkin tärkeämpää on hyvä asenne. Etsimämme henkilö on reipas, palveluhenkinen ja positiivisen asenteen omaava.

Lisätietoja tehtävästä arkisin klo 9-15, Matti Ollila P. 040 145 8035 ja Martti Heikkilä (lomalla) P. 08 - 370 960

Hae tehtävää oheisen linkin tai kotisivujemme www.vps.fi kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli olet jättänyt hakemuksesi meille jo aikaisemmin, käy liittämässä se tähän työpaikkaan.

Hakuaika päättyy: 23.08.2020

Martti Heikkilä, martti.heikkila@vps.fi,Puh. 08 - 370 960

Submit application | Privacy Policy

Back