Elementtien kantajia

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Teollisuuspalvelut Oy on vuodesta 2006 lähtien toiminut henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme Henkilöstöala HELA ry:n jäsenyritys. VPS Teollisuuspalvelut Oy on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lue lisää yrityksestämme  www.vps.fi.

Haemme nyt elementtien ja kalusteiden kantajia asiakkaallemme pääkaupunkiseudulle. Odotamme sinulta  oma-aloitteisuutta, ahkeruutta, hyvää työmotivaatiota ja fyysistä kuntoa sekä reipasta työotetta.

Työtä on 1-5 päivää/viikko, välillä voi olla viikkoja jolloin työtä ei ole lainkaan. Työ sopii opiskelijalle tai muutoin lisäansioita hakevalle.  Keikkoja on pitkin vuotta. Päätät itse käytettävyytesi. Voimassa oleva työturvallisuuskortti katsotaan eduksi.

Mikäli kiinnostuit, toimi ripeästi ja täytä hakemus sivuillamme www.vps.fi, vaihtoehtoisesti voit lähettää vapaamuotoisen hakemuksen cv:si kera osoitteeseen jaana.korpela@vps.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien hakijoiden löydyttyä. Tiedustelut paikasta 040 582 1001 tai jaana.korpela@vps.fi.

Hakuaika päättyy: 31.05.2024

Submit application | Privacy Policy

Back