Metallityöntekijä

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme www.vps.fi.

Haemme suomalaiselle metallituotteita valmistavalle asiakkaallemme METALLITYÖNTEKIJÄÄ monipuolisiin työtehtäviin Vantaalle. Työnkuvaasi kuuluvat mm. Hitsaus, särmäys sekä epäkeskojen asentaminen. Työ on kokopäivätyö, 40h/vk. Palkkaus teknologiateollisuusalan työehtosopimuksen mukaan.

Odotamme valittavalta henkilöltä itsenäistä otetta työhön, kiinnostusta alaa kohtaan sekä kokemusta metallityöntekijän työtehtävistä.

Tarkoituksena on, että työsuhde alkaa vuokratyösuhteena, jonka jälkeen on mahdollista siirtyä asiakasyrityksen työntekijäksi. Tässäpä siis mahtava tilaisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen!

Hae paikkaa pikaisesti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätiedustelut paikkaa koskien ark. ma-pe klo 10-15 p. 040 582 1001/ jaana.korpela(at)vps.fi.

Hakuaika päättyy: 09.08.2020

Jaana Korpela, jaana.korpela@vps.fi,Puh. 09 6844 3125

Submit application | Privacy Policy

Back