CNC-sorvaaja

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme www.vps.fi.

Haemme asiakkaallemme Helsinkiin ammattitaitoista CNC-sorvaajaa yksittäiskappaleiden valmistukseen (Okuma-multus monitoimisorvi). Tulityökortti katsotaan eduksi. Työ alkaa vuokratyösuhteena, josta on tarkoitus siirtyä asiakasyrityksen työntekijäksi.

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, tarkkuutta ja työhön sitoutumista.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen, työtä pääsääntöisesti 40h /vko ja päivätyön.

Kiinnostuitko? Täytä hakemus sivuillamme www.vps.fi tai soita 040 582 1001, toimi nopeasti, sillä täytämme paikan heti sopivan tekijän löydyttyä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Vaihtoehtoisesti voit lähettää vapaamuotoisen hakemuksen osoitteeseen jaana.korpela@vps.fi. Tiedustelut paikasta Jaana Korpela / 0405821001 tai sähköpostitse.

Hakuaika päättyy: 05.02.2023

Jaana Korpela, jaana.korpela@vps.fi,Puh. 040 5821001

Submit application | Privacy Policy

Back