Kivityöntekijä

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

KIVITYÖNTEKIJÄ

Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoisia kivityöntekijöitä Oulun alueelle. Asiakasyrityksemme on keskittynyt piharakentamiseen ja työtehtävät pitävät sisällään monipuolisesti eri työvaiheita, kuten mittaustyöt, pohjarakenteiden teko ja kivien asennus.

Työt alkavat sopimuksen mukaan kevään aikana, lumien sulettua. Töitä tehdään täysipäiväisesti ja työsuhde on määräaikainen. Välillä työpäivät voivat venyä pidemmiksi, joten pystythän joustamaan työajoissa.

Odotamme hakijoilta

- Työturvallisuuskorttia

- Aikaisempaa kokemusta (ja alan koulutusta) vastaavista tehtävistä

- Mittalaitteiden käyttötaitoa

- Hyvää fyysistä kuntoa

- Suomen kielen taitoa

Lisätietoja tehtävästä arkisin klo 9-15 Martti Heikkilä P. 08 - 370 960

Tätä tehtävää voit hakea oheisen linkin tai www.vps.fi -sivujemme kautta. Mikäli olet jättänyt hakemuksesi meille jo aikaisemmin, käy liittämässä se saamillasi tunnuksilla tähän paikkaan. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikkoja täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hakuaika päättyy: 30.04.2020

Martti Heikkilä, martti.heikkila@vps.fi,Puh. 08 - 370 960

Submit application | Privacy Policy

Back