Myyjä (kesätyö)

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

MYYJÄ

Etsimme asiakasyrityksellemme Keminmaahan myyjiä kesäksi. Töitä on tarjolla toukokuusta elokuuhun välisenä aikana. Töiden aloitus ja lopetus voidaan keskustella tilanteesi mukaan. Työaika on noin 30h/vko ja työajat sijoittuvat kaupan aukioloaikojen mukaan.

Odotamme hakijoilta aikaisempaa kokemusta kaupanalalta ja etenkin elintarvikeosastolta. Eduksi katsomme jos olet työskennellyt aikaisemmin esimerkiksi kaupan palvelutiskillä tai HeVi-osastolla. Myös hyginiepassi on eduksesi.

Etsimämme henkilö on iloinen ja reipas asiakaspalvelun helmi. Pärjäät myös kiireisessä työympäristössä ja haluat olla osa työtiimiä.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-15 Martti Heikkilä Puh. 08 - 370 960

Kiinnostuitko tästä tehtävästä? Hakemuksen voit jättää joko oheisesta linkistä tai Internet-sivujemme www.vps.fi kautta. Mikäli olet jättänyt hakemuksesi meille jo aikaisemmin, käy liittämässä se tähän työpaikkaan saamillasi tunnuksilla. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja teemme valintoja sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hakuaika päättyy: 29.02.2020

Martti Heikkilä, martti.heikkila@vps.fi,Puh. 08 - 370 960

Submit application | Privacy Policy

Back